Musicalek Éjszakája 3

Elrepített a léghajó… Musicalek éjszakája 3.

2018. áprilisában hatalmas sikerrel került bemutatásra került a Musicalek éjszakája 3 musicalshow. A musical érdeklődésének középpontjában egy belső utazás áll a felnőtté válás világába. „A dalokban a fiatalok megélik az első szerelmet és az első csalódásokat, megtapasztalják, hogyan vívhatják meg saját harcaikat és érhetik el álmaikat.” – foglalta össze a darabot rendezője, Tőzsér István Martin volt diákunk.

A musicalshow szereplői iskolánk diákjai a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium egykori és jelenlegi tanulói, legyünk büszkék rájuk. A most először színpadra lépő gyerekektől, a már tapasztalt fiatal felnőttekig, sok új és ismerős arccal utazhattunk együtt. A 2018-as Musicalek éjszakája 3 előadások vastapsa, és a ráadáselőadás sokat elárul a megszületett produkcióról.

Amikor a Nemzeti Tehetség Programmal ismét bizalmat kaptunk a művészeti programunk véghezvitelére, őszintén szólva kicsit tartottunk mind attól, amit a projektben magunkra vállaltunk: nagy és vakmerő vállalkozásnak tűnt ez az előző évekhez képest. Visszagondolva sem tudjuk azt állítani, hogy ne lett volna bátor és nehéz az, amit célul kitűztünk, mert hosszú és kemény munka volt, amíg a művészeti világban szinte teljesen járatlan diákokkal egy, a profi színházak előadásaihoz mérhető darabot hoztunk létre. Összességében azonban éppen ez a bizonyítéka annak, hogy megérte az erőn felüli energia és fáradozás – a résztvevő diákok olyan fejlődési lehetőséget és óriási élményt kaptak, ami – mint többen állították – az életükben, további érdeklődésükben is meghatározó volt.

Köszönjük a Nemzeti Tehetség Program támogatását!